Yükleniyor Etkinlikler

• Bu etkinlik geçti.

10. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı

Nisan 11 @ 09:00 - Nisan 12 @ 18:00

10. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı, 11-12 Nisan 2019 tarihlerinde, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek.

Enerji verimliliği alanında Türkiye’nin en büyük ve en önemli etkinliklerinden biri olan EVF, Türkiye’de enerji verimliliği kanunu yürürlüğe girdikten sonra, ilk kez 2009 yılında düzenlendi. Enerji verimliliği bilincini geliştirmek ve bu alandaki uzmanların profesyonel deneyimleriyle de birlikte enerji verimliliği alanında gelişmeler sağlamak amacıyla düzenlenen Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı-EVF kapsamında gerçekleştirilecek panel ve oturumlar ile enerji verimliliğini içeren tüm konular, politikalar ve stratejiler, uluslararası enerji alanında/sektöründe araştırma yapan akademisyenler, kurumlar, şirketler ve Türkiye’nin önde gelen isimleri ile değerlendirilecek.

Enerji tüketiminde verimliliği sağlayacak yeni teknoloji ile donatılmış ürünlerin ve tasarımların sergileneceği fuar ile birlikte, sektörün lider firmaları ve önde gelen isimleri, kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları bir araya gelecek.

Ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Detaylar

Başlangıç: