Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

5. Umman Enerji ve Su Konferans ve Fuarı 22-24 Nisan 2019 tarihlerinde Oman Convention & Exhibition Center’da!

Nisan 22 - Nisan 24

5. Umman Enerji ve Su Konferans ve Fuarı, 22-24 Nisan 2019 tarihleri arasında Oman Convention & Exhibition Center’da gerçekleştirilecek.

Umman Enerji ve Su Konferansı ve Fuarı, enerji üretimi, yenilenebilir ve alternatif enerji ve iletim ve dağıtım ve suyla ilgili sektörlere adanmış uluslararası bir etkinlik. Paydaşların Umman’daki enerji ve su zorluklarına ve fırsatlarına gerçek sorunları ve çözümleri tartışmaları için bir platform olarak tasarlandı.

Oman Power Forum, enerji sektörünün en son araştırmaları, teknik ilerlemeleri, geliştirme eğilimleri ve enerji santrali operasyonları, bakım, performans, ekonomi ve düzenleyici uyumluluk dahil olmak üzere iş stratejilerini nitelikli paydaşlar tarafından odaklanacak.

Oman Water & Wastewater, Umman’ın birleşik su stratejisi, su ve atıksu yeniden yapılandırması, dijital ağlar kullanarak su şebekelerinin optimizasyonu, su arıtımı ve kullanımı üzerine odaklanacak.

Oman Solar Forum, Umman’da güneş enerjisinin canlılığı, vaka çalışmaları, başarılı güneş enerjisi gelişimi için uluslararası en iyi uygulamalar, mevcut teknolojiler, yerel değer yaratma ve Umman’da endüstriyel güneş enerjisi için fırsatlar ve riskler üzerinde durulacak.

Umman’ın büyüyen ekonomisi, hızlı kentsel ve Endüstriyel genişleme, hızlı kürek çeken nüfus ve modern yaşam tarzındaki değişimlerden kaynaklanan büyük ölçekli altyapı projelerinin ardında görüldüğü gibi, güç ve su talebini artırmaya çok katkıda bulunuyor.

Sürdürülebilir su ve enerji sübvansiyonlarının geliştirilmesi ve yenilikçi kaynakların bulunması, ülkenin gündeminde yüksek olan ülkenin acil ve uzun vadeli geleceği için kritik öneme sahiptir. Halen, elektrik üretimi, yatırım fırsatları ve kapasitesinin artırılması ve büyük projelerin hayata geçirilmesi konularında yenilenebilir enerji geliştirilmesine odaklanmaktadır.

22-24 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Oman Energy & Water 2019 Fuar ve Konferansı, Ticaret Bakanlığı “2019 Yılında Bireysel Katılımı Desteklenecek Uluslararası Sektörel Fuarlar Listesinde” yer almaktadır. Buna göre fuar katılımınız ile ilgili ilgili evraklarınızı fuar bitimi eksiksiz bir şekilde sunulması ve onay alınması halinde 1 m2 için 1.767 TL desteğe esas tutulmuştur. TC Ticaret Bakanlığı’nın web-sitesinde duyurusu edilmiştir.

Daha fazla bilgi için Türkiye tek yetkili acentası HHB Expo, Ebru İldan Sevin ile iletişime geçmenizi rica ederiz : ebru@hhbexpo.com.tr

Detaylar

Başlangıç: