Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

India Smart Utility Week

Mart 3, 2020 @ 08:00 - Mart 7, 2020 @ 17:00

3-7 Mart 2020 tarihlerinde Hindistan, Yeni Delhi’de India Smart Utility Week fuarı gerçekleştirilecek.

ISGW 2019 fuarı prestijli fuarlar listesinde yer almış, 2020 yılı içinde de Prestijli Fuarlar listesinde yer alacaktır.

ISGW, Hindistan pazarına girmeyi amaçlayan ve akıllı şebekelerin modernizasyonu / temiz ulaşım / akıllı sürdürülebilir şehirler/ enerji depolama / akıllı şehirler gaz dağıtımı / akıllı su sistemleri / yapay zeka ileri analiz ve blockchain / yenilenebilir enerji gibi geniş çaplı bir ağa ulaşım sağlayarak şirketler için iyi bir platform sunmaktadır.

ISGW, pazara yeni girenler (profesyonel tüketiciler ve IPPler) gibi elektrik, gaz, su sektöründe bulunanlar ve büyük enerji tüketicileri de dâhil olmak üzere, etrafında dönen tüm değer zincirini içeren mevcut Hindistan pazarının bir yansımasıdır.

ISGW 2019’da 41 ülke, 288 konuşmacı, 1.800 ‘den fazla katılımcı yer almış, uluslararası 400’ün üzerinde delegasyon organize edilmiş , 80’in üzerinde firma stant açmış ve yeni işbirlikleri sağlanmıştır.

ISGW 2019 Fuar sonuç raporu ve ISGW 2020’i incelemek için :

Detaylar

Başlangıç: