Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

SolarPower Zirvesi 2020

Eylül 28 - Ekim 2

GÜNDER’in üyesi olduğu SolarPower Europe’un etkinliği olan SolarPower Summit, 28 Eylül-2 Ekim 2020 tarihlerinde online olarak düzenlenecek.

Güneş enerjisi sektörünün Avrupa pazarında güçlü bir büyüme yaşanıyor. Avrupa’da enerji manzarası hızla ilerliyor, sürekli düşen teknoloji maliyetleri ve yeniliklerin yanı sıra ulusal ve uluslararası politika gelişmeler de hız kazanıyor. AB Komisyonu, “Avrupa Yeşil Anlaşması” çerçevesinde kıtayı 2050’ye kadar iklime zararsız hale getirmeyi amaçlayan yatırım programını yayımladı. Buna göre, iklim hedeflerine ulaşılması için gerekli olan yatırımlar AB tarafından daha fazla desteklenecek. AB, çevre dostu, yeşil, rekabetçi ve kapsayıcı bir ekonomiye geçiş için gereken yatırımları teşvik edecek.

SolarPower Zirvesi kapsamında şu başlıklar görüşülecek:

• Güneş enerjisi sektörünün Avrupa vatandaşları, bölgeleri ve endüstrileri için Yeşil Anlaşma’ya katkısı nedir?

• AB, hırslı, güvenli ve adil bir enerji dönüşümünü nasıl sağlayabilir?

• 2030 yılına kadar AB’nin Temiz Enerji Paketinin iklim ve enerji hedeflerine ulaşmasındaki rolü nedir?

BURADAN KAYIT OLABİLİRSİNİZ.

Ayrıntılı BİLGİ için: https://www.solarpowersummit.org/