Yükleniyor Etkinlikler

• Bu etkinlik geçti.

ZeroBuild Forum’21

Eylül 22 @ 08:00 - Eylül 26 @ 17:00

GÜNDER’in Medya Destekçileri arasında yer aldığı ZeroBuild Forum’21, 22- 26 Eylül 2021 tarihleri arasında “Right Now, GO! – Hemen Şimdi, Harekete Geç” sloganı ile gerçekleştirilecek.

Yaşanılabilir bir dünya için enerji verimliliği ve enerji tasarrufu, ülkemiz ve dünyamız açısından büyük önem taşıyor. Enerjinin büyük kısmı ise binalar tarafından kullanılıyor. Tüketilen enerjinin önemli bir kısmının ithal edildiği, enerji tasarrufunun bizlere getireceği kazancın her geçen gün daha iyi anlaşıldığı ülkemizde, sadece binalarda kullanmak için her sene yaklaşık 15 milyar dolar enerji ithal ediliyor. Avrupa Birliği’nde 1 Ocak 2021 itibariyle zorunlu hale getirilen “Sıfır Enerji Binalar”a dönüşümün ülke gündemimizde yer alması için ilki 2020 yılının Eylül ayında gerçekleştirilen ZeroBuild Forum’un ikincisinin tarihi ve ana teması açıklandı. ZeroBuild Forum’21, 22- 26 Eylül 2021 tarihleri arasında “Right Now, GO! – Hemen Şimdi, Harekete Geç” sloganı ile gerçekleştirilecek.

Tüm paydaşlara bir yol haritası sunabilmenin ötesinde ülkemizin sahip olduğu mimarlık-mühendislik-malzeme-inşaat bilgisi ve üretimsanayi kabiliyetleri ile “Sıfır Enerji Binalar”a ulaşmanın aslında hiç de zor olmadığının ortaya konulacağı forum, 5 gün boyunca yine dijital ortamda, eş zamanlı simultane hizmeti ile gerçekleştirilecek.

Ayrıntılı bilgi için: www.turkiye.zerobuild.org

Detaylar