GÜNDER Ailesinin En Yeni Üyesi GoodWe, Kurumsal Üyemiz Oldu. Aramıza hoşgeldiniz.

GoodWe, PV invertörleri ve enerji depolama çözümlerinin araştırılması ve üretilmesine odaklanan lider, stratejik olarak düşünen bir kuruluştur. 2019 yılında yaklaşık 20.000 adet aylık ortalama satış hacmi ve 80’den fazla ülkede 12 GW kurulu güce sahip GoodWe güneş invertörleri büyük oranda konut çatılarında, ticari sistemlerde ve enerji depolama sistemlerinde kullanılmaktadır. GoodWe, benzersiz bir satış sonrası hizmet sunarken, mevcut en gelişmiş bileşenleri ve teknikleri tanımlayarak ve entegre ederek, müşterilerinin elde ettiği başarılar ile kendi başarısını karşılaştırır.

GoodWe, satış öncesi, satış zamanı ve satış sonrası için entegre bir hizmet sistemi ve dünya çapında hizmet merkezleri kurmuştur. Şirket, proje danışmanlığı, teknik eğitim, yerinde destek ve satış sonrası hizmetleri de dahil olmak üzere tüm müşterilere küresel destek sunmayı amaçlayan bir atölye konsepti geliştirdi.

Istikrarlı, güvenilir bir şirket olarak, GoodWe faaliyet gösterdiği her pazarda sürdürülebilir büyüme sağlayarak kurumsal itibarını kurmuştur. Stratejik büyüme ve konsolidasyonun ihtiyatlı, adım adım yaklaşımı, uzun ömürlü, karlı bir büyüme ve artan pazar payı sunar; dünyanın önde gelen yenilenebilir şirketlerinden bazıları tarafından da benimsenen bir iş modeli.

Ayrıntılı bilgi için: https://tr.goodwe.com/

Write a comment: