GENEL MERKEZ EKİBİ - GÜNDER

Onur BURSALI, Proje Yöneticisi
Samet BOZ, Proje Yöneticisi
M. Nur KILIÇ, Kalite Yöneticisi

Şubat 2015'ten bu yana GÜNDER'de Ofis Koordinatörü olarak çalışmalarına devam eden İsmihan ÖZEN, ön muhasebe, üye ilişkileri ve organizasyon çalışmalarında yer almaktadır. Edebiyat alanındaki çalışmaları ile de tanınan İsmihan ÖZEN, roman yazarlığına devam etmektedir.

GÜNDER Proje Koordinatörü

Şubat 2016-Tam zamanlı

Şubat 2016'dan bu yana GÜNDER'de Proje Yöneticisi olarak çalışmalarına devam eden Onur BURSALI, dış ilişkiler, URGE ve AB projelerindeki görevlerinin yanı sıra derneğin eğitim, fuar ve teknik gezi organizasyonlarında yer almaktadır.

GÜNDER Proje Koordinatörü

Haziran 2018-Tam zamanlı

Haziran 2018'den bu yana GÜNDER'de ORKÖY Proje Yöneticisi olarak çalışmalarına devam eden Samet BOZ, yenilenebilir enerji kaynakları alanındaki çalışmalarına, derneğin eğitim, fuar ve teknik gezi organizasyonlarında yer alarak devam etmektedir.

GÜNDER Genel Sekreteri & Kurumsal İletişim Sorumlusu

Ağustos 2018-Tam zamanlı

Ağustos 2018'den bu yana GÜNDER'de Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak görev alan Esen ERKAN YILDIZ, Nisan 2019'dan bu yana GÜNDER Genel Sekreteri olarak da çalışmalarına devam etmektedir. Yenilenebilir enerji sektörüne yönelik haber ve rapor çalışmalarının yanı sıra AB projelerinde, medya ve organizasyon çalışmalarında yer almaktadır.

GÜNDER Kalite Yönetim Temsilcisi

Haziran 2021-Tam zamanlı

Haziran 2021'den bu yana GÜNDER'de Kalite Yöneticisi olarak çalışan Nur KILIÇ, kalite süreçlerinin kurulması, sürekliliğinin ve güncelliğinin sağlanması, raporlanması ve arşivlenmesi alanlarında görev almakta ve derneğin eğitim, fuar ve teknik gezi organizasyonlarında yer almaktadır.