Kurumsal Üyelerimiz
KURUMSAL ÜYELERİMİZ SAYFASI YENİLENMEKTEDİR.
KISA SÜREDE SİZLERLE BULUŞMAYI DİLİYORUZ.
ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER 🙂

07 Panelsan San. ve Tic. Şti. 1998 yılında kurulmuş, elektrik panosu imalatı alanında Türkiye’nin önde gelen firmalarından birisidir. Genç ve dinamik şirket profilini, tasarım ve kurulum aşamalarındaki yenilikleri takip ederek korumayı başarmıştır.

Akbacakoğlu Enerji, kalite ve performans odaklı iş yaklaşımı ile bugün Türkiye’nin güneş enerjisinden faydalanma potansiyelinin yüksek olduğu bir alan olan Ayvalık bölgesinde 220 dönümlük arazi üzerinde faaliyet göstermekte olan bir enerji santraline sahiptir.
Akfen Yenilenebilir Enerji, Türkiye’nin en iyi doğal kaynaklarına sahip bölgelerinde çoğu son 5 yılda devreye alınmış ve çeşitlendirilmiş modern enerji santralleri ile ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır.
2015 Yılında kurulan Akkaşoğlu Grup; Mühendislik, Tedarik, EPC Operasyon ve bakım, Proje Yönetimi, GES – RES – JES – HES Arge, Enerji Üretim ve Planlaması hizmetleri sunmaktadır.
Alfa Solar Enerji yenilenebilir enerji kaynaklarından, güneş enerjisi sektöründe gerçek kalite anlayışı ve üretim tecrübesini Kırıkkale Organize Sanayi Bölgesinde deneyimli Teknik kadrosu ile fotovoltaik (PV) panel üretim tesisinde dünyaya örnek, kendi geliştirdiği farklılıklarla ultra modern tesiste sıfır hata anlayışı ile yalın üretim yaparak yüksek kalitede fotovoltaik (PV) panelleri gururla üretmektedir.
Ankara Solar , Yıllık Üretim Kapasitesi 400 MWp olan son teknoloji kullanılan üretim tesisi ile Türkiye’nin solar panel üreticisi firmalarından biridir.
Arkat Alüminyum Sanayi Ticaret ve Anonim Şirketi 2014 yılında Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesinde kurulmuş, alüminyum profil üretimi ve eloksal kaplama hizmeti veren bir firmadır.
Asunim, 20 yılın üzerindeki deneyiminin sağladığı avantaj ile fotovoltaik güneş enerjisi alanında uzmanlaşmıştır ve 15’in üzerinde ülkede hizmet vermektedir.
Aydem Enerji’nin, yenilenebilir enerji üretimi alanında faaliyet gösteren şirketi Aydem Yenilenebilir Enerji, doğal kaynakların, çevrenin ve gelecek nesillerin ihtiyaçlarının sürdürülebilirliğini gözeten yaklaşım ile yenilenebilir enerjiyi odağına alıyor.
Başarıarge Enerji Teknolojileri A.Ş., Başarı Holding ve Başarı Yatırımlar A.Ş.’nin ortak iştiraki olarak güneş enerjisi bir diğer adıyla solar enerji sektörü üzerine güneş enerjisinden elektrik üretimi üzerine araştırma ve geliştirme ( Ar-Ge ) yapmak amacıyla 2013 yılında Ankara’da kurulmuştur.
Bayraktar Solar, güneş enerji santralleri; Acil Servis, Teknik Servis, Bakım, İşletme, Kurulum ve Mühendislik Hizmetleri ile 500 MW’ın üzerinde iş tecrübesine sahip.
Enerjimiz Elektriğiniz Olsun. Enerjimiz Elektriğiniz Olsun. Günümüzün ve geleceğin yeşil enerjisi olan güneş enerji sistemleri ile maksimum tasarrufu elde etmeniz ve elektrik üretiminden kazanç sağlamanız için çalışıyor.

Türkiye’nin En Büyük ve En Yüksek Kaliteli Galvanizli Çelik Üreticisi.
Test, Gözetim ve Belgelendirme hizmetlerinde dünya lideriyiz. Müşterilerimize varlıklarının, ürünlerinin ve altyapılarının kullanım ömrü boyunca yardımcı olur, kaliteyi güvence altına almalarına, maliyetleri azaltmalarına, verimliliği artırmalarına ve daha sorumlu, sürdürülebilir bir kültür sağlamalarına yardımcı olur.
Cautha Turkey Yenilenebilir Enerji İnşaat A.Ş. Renewables & Environment

GES Bakım-Onarım ve Servis Hizmetleri sektöründe yapacağı tüm faaliyetlerde; Kalite Yönetim Sistemleri öngörüleri çerçevesinde, müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız, Tüm süreçlerinde “Sürekli İyileştirme” prensibi ile sektöründe teknolojiyi takip edip, çalışan eğitiminin insana yatırım olduğunu düşünerek, çalışanlarının refah seviyesini yükseltmeyi; doğa, insan ve çevreyi korumayı ön planda tutarak, Müşteriye kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir.

Kaliteli ve modern yaşamın her alanında ihtiyaç duyulan enerjinin güvenilir, sürdürülebilir ve mali açıdan verimli olarak üretilmesinde ve tüketilmesinde dünyada var olan ve düşünebilen her canlının sorumluluğu olduğu inancındayız. CENER3, bu alanda üzerine düşen sorumluluk bilinci ile yenilenebilir enerji projelerinde ticari faaliyetlerini yürütmekte olan bir kuruluştur.

Cn Enerji Üretim Sistemleri ve Yönetimi A.Ş. 2007 yılında kurulduktan sonra faaliyete geçerek enerji sektöründe hizmet vermeye başlamıştır. Firmanın en önemli hizmet kanalları; Yenilenebilir Enerji(Güneş Enerji Sistemleri) Proje Danışmanlığı EPC (Mühendislik, Tedarik Ve Kurulum) CNG (Sıkıştırılmış Doğalgaz)
CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi 2010 yılında kurulmuş fotovoltaik enerji üretim sektöründe faaliyet gösteren üretim ve hizmet firmasıdır. Yıllık 1,3 GW güneş paneli üretim kapasitesiyle Avrupa ve Türkiye’nin en büyük güneş paneli üretim firmasıdır. Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve Uzak Doğu’da da 2009 yılından bu yana güneş paneli üretimi gerçekleştirmektedir.