Yükleniyor Etkinlikler

« All Etkinlikler

  • Bu etkinlik geçti.

Mayıs 22, 2023 @ 8:00 am - Mayıs 25, 2023 @ 6:00 pm

ENERJİSA ve EAE ELEKTRİK’in sponsorluğunda, 2023 yılında düzenlenecek Uluslararası Enerji Fuar Organizasyonuna (IEEE PES GT&D) katılımlar devam ediyor. GÜNDER’in de desteklediği enerji fuar ve kongre organizasyonu  22-25 Mayıs 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

1884 yılında Alexander Graham Bell ve Thomas Edison gibi dönemin büyük bilim adamlarınca temelleri atılan IEEE (The Institute of Electrical Electronics Engineers) elektrik, elektronik, bilgisayar, otomasyon, telekomünikasyon ve diğer birçok alanda, mühendislik teori ve uygulamalarının gelişimi için çalışan, kar amacı olmayan, dünyanın önde gelen teknik oluşumudur.

IEEE (Uluslararası Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü) kongre ve fuar organizasyonu 44 yıldır yapılan Amerikan menşeili bir organizasyondur. 44 yıl Amerika’da düzenlendikten sonra bu Expo’yu farklı kıtalar taşımak için 2019 yılında Bangkok’ta düzenledi ve Avrupa’ya Türkiye ile açılmaya karar verdi.  Smart Cities Pavillion alanında paneller ve ürün tanıtımları yapabilirsiniz. 3 gün boyunca yaklaşık olarak 20 adet teknik panel düzenlenecektir. Bu pavillionun 3 sponsorundan biri Amerika’dan katılım sağlayan GE oldu. Konuşma yapmak istediğiniz konuyu ve konuşmacılarınızı bildirerek bu alanda panel yapabilirsiniz.

Women in Power Pavillion; Enerji sektöründe çalışan kadınların gücü, rolü ve kadınların enerji sektörüne daha fazla kazandırılması için çözümlerin tartışılacağı bir alan olmakla beraber, kadınların boy göstereceği, arkadan gelen nesillere ışık tutacak fikir ve tecrübelerin aktarılacağı bir alan olacaktır.

Elektrikli – Hibrit Araçlar ve Şarj İstasyonları; Dünya’nın en çok mücadele etmeye çalıştığı karbon salınımını azaltma çabaları, elektrikli araçları vazgeçilmez hale getirmenin yanı sıra, şarj istasyonları da bu konuyla ilgili bütünlüğü sağlıyor. Bu alandaki destekçi de TEHAD derneğidir.

Fuar ile birlikte eş zamanlı olarak yapılacak olan, yaklaşık 300 delegenin katılacağı konferans programı da fuar alanının üst katlarında devam edecektir. Bu konferans, yaklaşık 500.000 kişiden oluşan IEEE üyelerinin, danışmanlarının, akademisyenlerin ve büyük enerji firmalarının üst düzey yöneticilerinin katıldığı; gündemdeki en son akademik ve teknik bilgilerin paylaşıldığı değerli bir konferanstır.

Bu fuar, uluslararası olmakla beraber; Avrupa, Ortadoğu, Çin, Hindistan, Amerika, Kanada gibi ülkelerin katılım sağlayacağı bir etkinlik olmasından dolayı, ürünlerinizi sergileyeceğiniz en doğru alan da burası olacaktır.

Ayrıntılı bilgi için: https://ieee-gtd.org/

Detaylar

Başlangıç:
Mayıs 22, 2023 @ 8:00 am
Bitiş:
Mayıs 25, 2023 @ 6:00 pm
Etkinlik Kategori:
,
Etkinlik etiketleri:
, , , , , ,
Website:
https://ieee-gtd.org/

Organizatör

IEEE PES GT&D

Mekan

İstanbul Kongre Merkezi
to top